Perinteinen jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus - opiskelijahoito


Aloitin Perinteisen jäsenkorjauksen opiskelun 2/2020, sillä haluan oppia mahdollisimman paljon ihmiskehosta kokonaisuutena ja saada uusia tehokkaita työkaluja sinua hoitaaksesi.

Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Mobilisaatio tarkoittaa sitä, että hoito on pehmeää, ihmisen luontaisia liikeratoja hyödyntävää, eikä missään tapauksessa nivelten liikeratoja ylittävää, tai kipua tuottavaa. 

Hoidon aikana käsitellään koko keho. Jäsenkorjauksessa käytetään hyväksi asiakkaan omia liikeratoja, ja asiakas on itse välillä aktiivisesti mukana hoidossa tekemällä liikettä esim. jalallaan tai kädellään.

Hyviä hoitotuloksia on saatu aikaan esim. ala- ja yläselän kiputiloissa, hartia- ja niskankivuissa, pään alueen vaivoissa, alaraajojen kiputiloissa yms. 

Hoidon esteenä on mm. syöpä, akuutit tulehdustilat ja vammat, kuume, osteoporoosi. Hoidon alussa kartoitetaan asiakkaan sairaudet, jotta varmistetaan, että hoitoa voidaan tehdä.

Palvelun sisältö: Terveystietolomakkeen täyttäminen (ensimmäisellä kerralla), jolla varmistetaan, että hoitoa voidaan tehdä. Kehon havainnointi ja mahdollisten epätasapainotekijöiden löytyminen. Hoito aloitetaan jalkapohjista, edeten kokonaisvaltaisesti päälakeen saakka.

Lähde: Perinteinen jäsenkorjaus

  • Kesto: n. 90min
  • Hinta: 65€ (norm. 85€)

Varaa jäsenkorjaushoito!

Luo kotisivut ilmaiseksi!