Helena JokikokkoTietoa minusta

Tällä hetkellä työskentelen päivisin Istekki Oy:llä palvelupisteasiantuntijana. Yritystoimintaani tuotan sivutoimisesti, lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin.

Olen työskennellyt aiemmin useilla eri aloilla, viimeisimpänä 16 vuotta ICT-alalla Oulun kaupungilla, jonka ohessa opiskelin viime vuosina myös hyvinvointialan eri koulutuksia.

Monipuolinen liikunta on pääsääntöisesti aina ollut osana elämääni ja olen iloinen, että olen tehnyt intohimostani myös ammatin. Kilpaurheilutaustaakin löytyy aikoinaan ratsastuksen ja autourheilun (jokamiesluokka) parista sekä nykyään kilpailen harrastetasolla padelin parissa.

Minut tunnetaan positiivisena, iloisena, empaattisena, mutta sopivan jämäkkänä ja kannustavana persoonana, jolle toisen ihmisen menestyminen sekä hyvinvointi ovat avainasemassa. 

Personal Training -työskentelyssäni sydäntäni lähellä on toiminnallinen harjoittelu, joka harjoittaa kehoa ylläpitämään sinulle merkityksellisiä asioita. Treeni huomioi kehon kaikkia liikkeenhallintajärjestelmiä niin fyysisesti kuin psyykkisestikin, joka toteutetaan kehonpainolla sekä useilla eri välineillä esim. kahvakuulalla, käsipainoilla, kuntopallolla, levypainoilla, TRX-naruilla jne. tähän sopivasti höystettynä porras/mäkitreeniä. Treeneissä huomioidaan aina asiakkaan kuntotaso ja haastavimmille liikkeille löytyy helpompi liike.

Padel-ohjaajana opastan asiakkailleni selkeästi padelin peruslyönnit, säännöt sekä pelitaktiikan perusteet. Ohjaajana olen aina 100% läsnä ja olen kannustava sekä innostava tyyppi, joten ohjauksessani ei varmasti ole kenelläkään tylsää.

Ravinto-ohjauksissa pyrin asiakkaiden kanssa pysyviin elintapamuutoksiin sekä terveyttä edistävään painonhallintaan. Ei mitään hetkittäisiä "hihhuli-ja jojo-diettejä" tms. 

Jalkahoitajana hoidan vaativatkin jalat ammattitaidolla. En jätä hoitoja koskaan puolitiehen, vaan hoidan jalat kerralla kuntoon. Jalkahoidon loppuun tehtävä jalkahieronta on ollut todella asiakkaitteni mieleen, sillä hierojan työstäni on tähänkin paljon etua. Esimerkiksi monet plantaarifaskiitti-ongelmat onkin hoidettu jalkahoidon yhteydessä. HUOM! Jalkahoitoja teen tällä hetkellä ainoastaan kotikäynteinä, kysy tarjous.

Oma vapaa-aikani kuluu padelin, kuntosali-harjoittelun, lumilautailun, retkiluistelun, lenkkeilyn, pyöräilyn sekä kahden pienen koiran parissa. 

Hyvinvointialan koulutukset:

  • Padel-liiton ohjaajakoulutus (1 taso)
  • Jalkojenhoidon AT 2019 (TAKK)
  • Perinteisen jäsenkorjauksen opintoja 
  • Koulutettu hieroja 2016 (OAKK) - kivunhoidon erikoistuminen
  • Personal Trainer, Ravintovalmentaja 2015 (Trainer4you)

Muut koulutukset:

  • Datanomi 2004 (OSAO)
  • Tietojenkäsittelyn ammattitutkinto 2001 (OSAO)
  • Pukineiden valmistaja 1991 (OSAO)

Millaista palvelua laitetaan?

Luo kotisivut ilmaiseksi!