Kesän 2021 kahvakuulatunnit!

20.05.2021

Kesän 2021 kahvakuulatunnit alkavat 28.4.2021. Tunnit ovat aina keskiviikkoisin klo 18-19.00. Tunnit ovat kaikille avoimia. Ei vaadi aiempaa osaamista.

Treenaamme Tampereen Lielahdessa, Hiedanrannassa, Lielahden kartanon kauniissa maisemissa, kera huippu tyyppien. Kovin kurjilla keleillä tuntia ei järjestetä ja tästä ilmoitan kaikille ilmoittautuneille.

Kahvakuulailu on monipuolista liikuntaa, jossa kuormitetaan koko kehoa. Lihaskunnon lisäksi se kehittää mm. aerobista kuntoa, tasapainoa, lihaskoordinaatiota sekä tehostaa rasvan polttoa. Tunneilla tehdään kuulaliikkeiden lisäksi harjoituksia omalla kehonpainolla, keskittyen esim. keskivartalon ja pakaran lihaksiin. Lue lisää kahvakuulailusta ja sen hyödyistä täältä.

Mitä varusteita tarvitset alkuun pääsemiseksi? Rennot ja joustavat treenivaatteet, juomapullon, pikku pyyhkeen, jumppa-alustan sekä oman kahvakuulan, mielellään 2kpl eri kokoisia, mutta yhdelläkin kuulalla pääset jo hyvin alkuun. Naisilla aloituskuulan painoksi sopii 6kg tai 8kg ja 12kg, miehillä 10kg tai 12kg ja 20kg.

Haastavammille liikkeille löytyy myös keveämpi vaihtoehto, joten tämä treenimuoto sopii lähes kaikille ja jokainen tekee oman kunnon mukaan, joten rohkeasti mukaan! 

Lue lisää täältä > Kesän 2021 kahvakuulatreenit!

Luo kotisivut ilmaiseksi!