Katse kuntoon!

Kauneudenhoitopalvelut

Ripsien kestotaivutuksella - ja värjäyksellä omiin ripsiin saa luonnollisesti näyttävyyttä sekä pituutta. Ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin erityisten silikonimuottien avulla, jotka valitaan asiakkaan ripsen pituuden ja halutun kaarevuuden mukaan. Tämän jälkeen lisätään taivutus- ja kiinnitysaine. Lopuksi ripset värjätään kestovärillä, joka tuo kauniisti taivutetut ripset entistä näkyvämmin esiin. 

Kaikenlaisia ripsiä voidaan siis taivuttaa ja lyhyisiinkin ripsiin saadaan usein näyttävyyttä. Ripsien taivutus ja värjäys tekevät todella uskomattoman suuren muutoksen ilmeeseen ja avaavat katsetta. Taivutus kestää ripsissä noin 4 - 8 viikkoa ja taivutuksen välillä tulee pitää minimissään neljän viikon väli.   

Kulmien kestomuotoilulla - ja värjäyksellä saat helposti kulmasi näyttämään luonnollisesti tuuheammilta ja siistimmiltä. Hoito sopii myös, jos sinulla on ohuet kulmat, ne eivät pysy nätissä muodossa tai kulmasi ja luomesi ovat iän myötä jo hivenen painuneet. Hoito avaa ja kohottaa katsetta. Kestomuotoilu kestää noin 4 - 8 viikkoa ja muotoilun välillä tulee pitää minimissään neljän viikon väli. 

Halutessasi kokonaisvaltaisempaa muutosta ilmeeseen, voit ottaa samalla kertaa koko paketin, eli ripsien kestotaivutuksen + kulmien kestomuotoilun (laminoinnin) -ja värjäyksen. Tällöin säästyy ajan lisäksi myös rahaa :) 

Ripsien kestotaivutuksen tekeminen kestää n. tunnin ja yhdessä kulmien laminoinnin kanssa aikaa menee noin puolitoista tuntia. 

Ennen käsittelyyn tuloa, olisi ripset ja kulmat hyvä puhdistaa huolellisesti öljyttömällä meikin puhdistusaineella. 

Ripsien ja kulmien hoito

Käsittelyn jälkeen, voit jo seuraava aamuna käsitellä kulmat ja ripset normaalisti. Ripset ja kulmat kannattaa harjata iltaisin. 

Myös kulmat ja ripset tarvitsevat hyvää hoitoa, jotta ne pysyvät mahdollisimman hyvänä ja siistinä. Ripsiin ja kulmiin suositellaan käyttämään keratiini hoitoainetta, joka täyttää ja ravitsee ripsiä ja kulmia. Käytetään iltaisin puhtaalle ripselle ja kulmille. Lisäksi kasvua ja tuuheutta edistämään suositellaan ripsiseerumia. Käytetään iltaisin rajausvärin tapaan ripsen tyveen. 

Joko laitetaan sinunkin katseesi kuntoon? 

Luo kotisivut ilmaiseksi!