Hierontapalvelut


Klassinen- ja urheiluhieronta

Klassinen- ja urheiluhieronta soveltuu kenelle tahansa, ammatista ja iästä riippumatta. Klassinen hieronta on lihaksia rentouttavaa hierontaa. Urheiluhieronta voidaan mieltää osaksi lihashuoltoa ja se on erityisesti lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa. Siinä lihasta hierotaan monesta eri suunnasta pitkittäisillä ja poikittaisilla otteilla. 

Molemmilla hieronnan tyyleillä pyritään kuitenkin lihasten aineenvaihdunnan vilkastumiseen ja nopeuttamaan kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

Ammattitaitoinen hieroja soveltaa tilanteen mukaan asiakkaalle soveltuvia klassisen- ja urheiluhieronnan tekniikoita ja otteita käyttäen, riippuen hoidon tavoitteesta ja siitä mitä aluetta hierotaan. Hieronta-aikaa varatessasi sinun ei tarvitse tietää kumpi hierontamenetelmä on sinulle parempi.

Hinnasto


Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta syvärentouttaa koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. 

Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka, tuoden ainutlaatuisen ja syvän rentoutuksen. 

Kuumakivihierontaa ei suositella, mikäli sinulla on alentunut lämmönsietokyky, heikentynyt tuntoaisti tai jokin perinteisen hieronnan vasta-aiheista.

Hinnasto


Erikoishoidot esim. purenlihashieronta löytyy täältä

Luo kotisivut ilmaiseksi!